Om os


Det hele startede i 1996, da vi bestemte os for at købe en hund. Det skulle være en familiehund, som også var aktiv. Den skulle hverken være for lille eller for stor. Da vi altid havde haft med heste at gøre skulle det være en som kunne følge med på rideturene, og være glad for udelivet. Der var også lidt jagtinteresse i familien, så valget faldt på en ENGELSK SPRINGER SPANIEL. OG DET HAR VI ALDRIG FORTRUDT.

Vi er i dag meget glade for at vi netop dumpede ind hos Kamma og Robert (Kennel Karo-Vallentin) som både har givet os verdens bedste hunde og samtidig er blevet gode venner, som har hjulpet os i gang med hundearbejdet.

Vi fik Tobbie i '96 og da Kamma og Robert fik deres andet kuld i '98 måtte vi lige have lillesøster Kimmie.

Da vi så i 2000 fik vores første kuld endte vi med at beholde Bailey og har siden ment at 3 hunde er perfekt for os.

Vi har lige fra starten gået til træning i Spanielklubbens Region 2 og deltaget i diverse andre kurser. DR1, DR2, Apporteringstræning m.m.

I 2002 startede jeg som træneraspirant i reg 2, og er nu færdig som
Dressur 1, Dressur 2 samt hvalpetræner i Spanielklubben.

Vi har gennem årene prøvet rigtig meget indenfor hundesport.
Jagt, markprøver, lydighedstræning, udstillinger, agility, rally og spor.

Da vi i 2004 mistede Tobbie og 3 hunde jo som tidligere nævnt var perfekt for os, begyndte vi hurtigt at lede efter en ny hvalp. Vi ville have en tæve, som på sigt kunne indgå i avlen, men selvfølgelig også havde den rigtige mentalitet og arbejdslyst.
Vi var ikke i tvivl om hvilken type Springer vi ville have, og efter at have kigget rundt, kom vi frem til at den ideelle hund for os skulle komme fra Kennel Trollängen i Sverige.
Vi var så heldige at få lov til at købe den dejligste tæve hvalp hos Anette og Matti. Hun flyttede hjem til os i slutningen af Maj 2005.
Velkommen Maddie :)

I 2007 fik jeg muligheden for at få endnu en pragtfuld hvalp fra Kennel Trollängen, og vi var både glade og stolte over at kunne hente kellie hjem.

Maddie's første kuld i 2008 blev en stor succes, med absolut tilfredse hvalpekøbere. Det er blevet nogle dejlige hunde hvor især Maddies store
ro og overblik skinner igennem.

Nu er jeg så begyndt at træne en masse lydighed, hvor målet er at bestå
DKK's LP prøver.
Jeg træner hos Charlotte Lyngholm og uden hende var det helt sikkert
ikke gået så hurtigt fremad. Jeg er nu ved at være klar til de første prøver
og glæder mig meget til at vise hvor alsidig SPRINGEREN er.